Om oss | Kontakt: +46 761717152 | Info@maritim-elektronik.se

Satellittelefoner

2 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

 1. Iridium 9555 Satellittelefon

  Iridium 9555 Satellittelefon

  Även om cellteknik har utökat våra kommunikationshorisonter på sätt som vi aldrig hade trott möjligt för 30 år sedan vet alla som befinner sig i ett avlägset område att mobiltelefoner har sina gränser. Det är det som gör enheter som Iridium 9555 satellittelefon så nödvändigt: Om dina resor tar dig utanför mobilupptagningsområdet behöver du en riktigt global telefon för att hålla dig säker och ansluten, och det här är den enheten. Från avlägsna havsriggar till polarisflöden och de avlägsna öknarna, finns det ingenstans Iridium 9555 satellittelefon inte fungerar.

  Iridium 9555 satellittelefon är också utformad med hållbarhet och användarvänlighet i åtanke. Även om den är lätt och bärbar, är den här telefonen ändå tillverkad av industriella material som klarar de hårdaste förhållandena. På samma sätt är den full av innovativa funktioner som kraftigt utökar sin kapacitet samtidigt som den fortfarande använder samma användarvänliga gränssnitt som Iridium-enheter är kända för.

  Läs mer
  12 999,00 kr
 2. Iridium 9575 Extreme satellittelefon

  Iridium 9575 Extreme Satellittelefon

  Är dina äventyr avsedda att ta dig utanför cellupptagningsområdet? Oroa dig inte-Iridium täcker det med deras nya Iridium 9575 Extreme sattelittelefon. Iridium 9575 Extreme designades från början till slut med säkerhet i åtanke för att ge extra akut täckning och fullständig trygghet för de som planerar att resa till avlägsna eller farliga platser. Iridium Extreme-serien bygger på Iridiums befintliga arv av hållbarhet och användarvänlighet med ett antal ytterligare funktioner, såsom platsmedvetenhet, en helt integrerad SOS-knapp (som direkt kopplar användaren till den medföljande akutmottagningstjänsten) och förbättrad övergripande byggnadsseghet. Det här är världens ultimata "överlevnadstelefon", som håller i fientliga förhållanden av alla slag och samtidigt hålla dig kopplad till planetens största satellitkommunikationsnätverk.

  Läs mer
  16 199,00 kr

2 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista