Om oss | Kontakt: +46 761717152 | Info@maritim-elektronik.se

Iridium 9555 Satellittelefon

Availability: I lager

12 999,00 kr

Även om cellteknik har utökat våra kommunikationshorisonter på sätt som vi aldrig hade trott möjligt för 30 år sedan vet alla som befinner sig i ett avlägset område att mobiltelefoner har sina gränser. Det är det som gör enheter som Iridium 9555 satellittelefon så nödvändigt: Om dina resor tar dig utanför mobilupptagningsområdet behöver du en riktigt global telefon för att hålla dig säker och ansluten, och det här är den enheten. Från avlägsna havsriggar till polarisflöden och de avlägsna öknarna, finns det ingenstans Iridium 9555 satellittelefon inte fungerar.


Iridium 9555 satellittelefon är också utformad med hållbarhet och användarvänlighet i åtanke. Även om den är lätt och bärbar, är den här telefonen ändå tillverkad av industriella material som klarar de hårdaste förhållandena. På samma sätt är den full av innovativa funktioner som kraftigt utökar sin kapacitet samtidigt som den fortfarande använder samma användarvänliga gränssnitt som Iridium-enheter är kända för.

Beskrivning

Detaljer

Iridium 9555 funktioner I korthet

• Den bästa globala täckningen som pengar kan köpa. Iridium 9555 satellittelefon är ansluten till det enda verkliga globala mobilkommunikationsnätverket som finns idag. Dess kristallklara satellitmottagning kommer att se till att du förbinder dig med omvärlden oavsett var du än går.
• A En totalstödgaranti för sann sinnesro. Iridium 9555 har inte bara den bästa nätkvaliteten i branschen, den är helt täckt av Iridiums tekniska supporttjänst I världsklass. I det osannolika fallet att du har ett mekaniskt eller mjukvaruproblem med din telefon när du reser, kommer Iridium att se till att du snabbt kommer online igen. Dessutom har Iridium åtagit sig att utöka sitt befintliga stöd under de kommande åren och Iridium NEXTs bakåtkompatibilitet kommer att säkerställa att Iridium 9555 inte blir föråldrad. Du kan därför köpa Iridium 9555 med totalt förtroende och veta att det kommer att stödjas under en överskådlig framtid.

• Alla nödvändigheter som den genomsnittliga mobiltelefonen har. Att byta till satellit behöver inte innebära att du ger upp den mångfacetterade funktionaliteten du brukar använda i en mobiltelefon. Iridium 9555 satellittelefon låter användare skicka SMS (text), använda en integrerad högtalartelefon (eller använda ett headset för handsfree-samtal), skicka e-postmeddelanden, ta emot röstmeddelanden och överföra data via en mini-USB-port. Du kan även välja mellan 8 olika ringsignaler för samtal och varningar! Samtidigt kommer Iridium 9555s avancerade system för uppringning och meddelandehistorik och 100-adressers adressbok att se till att du aldrig missar ett viktigt samtal, SMS, e-post eller kontakt.

• Problemfri installation. Tidigare var satellittelefoner kända för att vara mer komplexa att sätta upp och använda än sina cellulära motsvarigheter. Användare fick ofta spendera timmar med att läsa manualer innan de ens kunde ringa sitt första samtal. Experterna på Iridium har dock ändrat allt detta med införandet av deras unika användarvänliga gränssnitt. Iridium 9555 har en installationsprocess så effektiv att användarna kan börja ringa direkt ur lådan.

• Ultimat bärbarhet. Iridium 9555 har inte bara en liten ram (bara 143 mm lång, 55 mm bred och 266 gram i vikt), den internt monterade antennen gör lagringen jättelätt. Iridium 9555 har också formgivits ergonomiskt så att den sitter bekvämt i användarens hand, vilket minskar sannolikheten för att den kommer att tappas under normal användning.

• Batterilivslängd som är lika episk som dina äventyr. Iridium 9555 kan gå i upp till 30 timmar i vänteläge innan den behöver laddas igen. Den erbjuder också upp till 4 timmar kontinuerlig samtalstid.

• Hållbarhet och användbarhet som är oöverträffad. Gränssnittet på Iridium 9555 satellittelefoner är synligt var som helst, även på kvällen, tack vare den ljusa 200-graders upplysta grafiska displayen och upplysta väderbeständiga tangentbordet. Den har också tydligt synliga volymer, signaler och batteriladdare.

• Total kontroll. Iridium 9555 har inte bara ett knappsatslås och PIN-lås för säkerhet, du kan konfigurera samtalstider för att begränsa kostnaderna. Du kommer aldrig att ha några obehagliga överraskningar när du använder Iridium 9555.

Fördelarna med Iridium

Det finns bara ett telekommunikationsföretag som förbinder hela världen, och det företaget är Iridium. Iridium äger stolt världens mest omfattande satellittelefonnätverk; Det är faktiskt det enda företaget vars nätverk bokstavligen kan sägas nå från pol till pol. Behöver du önska din mamma en födelsedag från Antarktis eller Mount Everest? Med Iridium är det möjligt. Därför är Iridium betrodda av de flesta globala företag, myndigheter och världsresenärer för att ge tydlig och pålitlig kommunikation. Varhelst mobilen misslyckas kommer Iridium-satellittelefonerna att finnas där.

Ytterligare information

Ytterligare information

Subtitle Nej
Brand Nej
Kategori Nej