Om oss | Kontakt: +46 761717152 | Info@maritim-elektronik.se

Iridium 9575 Extreme Satellittelefon

Availability: I lager

16 199,00 kr

Är dina äventyr avsedda att ta dig utanför cellupptagningsområdet? Oroa dig inte-Iridium täcker det med deras nya Iridium 9575 Extreme sattelittelefon. Iridium 9575 Extreme designades från början till slut med säkerhet i åtanke för att ge extra akut täckning och fullständig trygghet för de som planerar att resa till avlägsna eller farliga platser. Iridium Extreme-serien bygger på Iridiums befintliga arv av hållbarhet och användarvänlighet med ett antal ytterligare funktioner, såsom platsmedvetenhet, en helt integrerad SOS-knapp (som direkt kopplar användaren till den medföljande akutmottagningstjänsten) och förbättrad övergripande byggnadsseghet. Det här är världens ultimata "överlevnadstelefon", som håller i fientliga förhållanden av alla slag och samtidigt hålla dig kopplad till planetens största satellitkommunikationsnätverk.

Beskrivning

Detaljer

Toppfunktionerna i Iridium 9575 Extreme Satellittelefon

• Den bästa globala satellittäckningen på marknaden idag. Iridium 9575 Extreme Satelittelefon, liksom alla Iridium-enheter, har tillgång till det enda verkliga globala, pol-pol mobilkommunikationsnätet på jorden. Iridiumsatellitelefoner, till skillnad från mobiltelefoner, har täckning som inte är begränsad till celltornens räckvidd. I stället drar de nytta av ett satellitnätverk som ger tydliga och pålitliga kommunikationsmöjligheter även i avlägsna vildmarksområden.

• Avancerad röst- och datakapacitet. Iridiumsatellitelefoner kan göra mycket mer än bara skicka eller ta emot samtal; De har också fullständiga SMS-meddelanden (text), funktionalitet, e-post och röstbrevlåda. Använd den inbyggda högtalartelefonen eller anslut en handenhet (en vindresistent mikrofon ingår i denna enhet) för ännu större flexibilitet, samtidigt som du kan dra nytta av en omfattande samtalshistorik och 100-kontakts kontaktlista. Du har även tillgång till 8 olika ringsignaler och mini-USB-dataöverföringsfunktioner, precis som du skulle när du använder en mobiltelefon.


• Ange platsnoggrannhet och spårningsfunktioner. Iridium 9575 Extreme satellittelefon levereras med en avancerad, helt integrerad och helt anpassningsbar GPS som erbjuder oöverträffad platsnoggrannhet. Detta är kopplat till Online Tracking och Emergency SOS-tjänster så att du snabbt kan hitta och assistera i händelse av en nödsituation, oavsett var du befinner dig. (Leta bara efter den inbyggda SEND-kompatibla SOS-knappen.)

Iridium 9575 Extreme satellittelefons spårningssystem har också en öppen utvecklingsplattform som möjliggör skapandet av partnerutvecklade platsbaserade lösningar. Den här extrafunktionen gör Iridium 9575 Extreme till den perfekta telefonen för företag eller militära enheter som vill expandera antingen deras spårningsfunktioner eller akutmottagningstider. (Observera att spårning också kan stängas av om militär personal behöver gå på misslyckade uppdrag.) Företag kan använda Iridium 9575 Extreme för att övervaka medarbetare medan de är på väg till uppdrag i utmanande områden, till exempel kommer internationellt anställda att dra nytta av den här enhetens 21 olika menyspråk. Fjärrarbetare kan också enkelt uppdatera vänner och familj hemma genom att para Iridium 9575 Extremes positionsspårningstjänster med sin förmåga att skicka ut sociala nätverksuppdateringar. (Iridium Extreme har integrerats med Google Maps ™ så att användare kan skicka ett sms-textmeddelande med exakta platskoordinater från var som helst på jorden.)

• Militär hållbarhet som inte går att slå. Låt dig inte luras av den här telefonens lilla storlek (140mm x 60mm) och vikt (247 gram): Iridium 9575 Extreme är det hållbaraste satellithandsetet som någonsin har byggts. Den har en hållbarhetsgrad på 810F i militär klass, ett Ingress Protection-betyg på IP65 och ett dammtät, stötdämpat och jetvattentåligt chassi. Dessutom har Iridium 9575 utrustats med slitstark diamantslid och konisk greppdesign för överlägsen, slagtålig ergonomi. Detta kompletteras med en integrerad bakgrundsbelysning till nattvisning och illuminerad väderbeständigt tangentbord för att enkelt kunna skriva under alla omständigheter. Dessutom, i likhet med andra Iridium-telefoner, innehåller Iridium 9575 Extreme standard säkerhetsfunktioner som ett knappsatslås och PIN-lås.

• Överlägsen batterilivslängd. Liksom alla Iridium-satellittelefoner, kommer Iridium 9575 Extreme att hålla så länge som du gör: Bara en enda laddning förbereder den här telefonen för 30 timmars användning (i standby) eller 4 timmar kontinuerlig samtalstid.

Iridium: Global Service, Garanterat

Oavsett om du tänker använda Iridium 9575 Extreme för företag eller nöje, kommer du att veta att dess många säkerhetsfunktioner stöds av det mest omfattande satellittelefonnätet i världen. Från pol till pol ger Iridium tydliga och tillförlitliga satellitkommunikationstjänster som helt enkelt inte kan konkurreras med andra leverantörer. Ännu bättre är att dessa tjänster stöds av Iridiums berömda omfattande tekniska supportgaranti och fullständig NEXT bakåtkompatibilitet som säkerställer att din telefon blir livskraftig under många år framöver. När du köper en Iridium-telefon investerar du i din säkerhet och din framtid.

Ytterligare information

Ytterligare information

Subtitle Nej
Brand Nej
Kategori Nej