Om oss | Kontakt: +46 761717152 | Info@maritim-elektronik.se

Sydfrankrike

Availability: I lager

1 250,00 kr

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Detaljer

För fritidsbåtar kan PC-baserad navigering, med en bärbar dator som bas, vara ett bra alternativ eller komplement till en dedikerad sjökortsplotter. 
En PC-plotter är mer flexibel än en dedikerad sjökortsplotter både när det gäller använding och utbyggnadsmöjligheter, inte bara på grund av den stora bildskärmen eller de möjligheter som internetanslutning innebär, utan också därför att ennavigationsdator har mer processorkraft och minne vilket medger effektivare utnyttjande av alla de funktioner som är möjliga ielektroniska navigationssystem. 

Fördelen med PC som navigator är att man kan börja med något billigt program att testa och gå vidare mot bättre och dyrare produkter utan att det kostar extra i hårdvara och sjökort. Du kan köpa några sjökort från  www.maritim-elektronik.se och börja med  gratisprogram. Ett Pc baserat navigationssystem är mer gångbart och flexibelt över tid, än en plotter.

I vores  standardprogram går det att lägga in girpunkter  och rutter samt att spara annan egen information i sjökortsbilden såsom naturhamnar, ankarplatser, fiskeplatser, dykplatser m.m.

Vores Pc Sjökort er Elektroniska sjökort i vektorformat vilka är digitaliserade (datorritade) kopior av analoga sjökort.

Enkelt att installera. Kortet leveres på et CD eller som Download tillsammen med ett enkelt navigationsplotterprogram. Koppla in en en GPS antenn så har du en PC som fungerar som navigationsplotter med möjlighet att som tioption ansluta både ekolod och radar. Möjlighet att ta emot AIS signaler.

Ytterligare information

Ytterligare information

Subtitle Nej
Brand Inte tillgängligt
Kategori Inte tillgängligt