Om oss | Kontakt: +46 761717152 | Info@maritim-elektronik.se

Uppdatering av et C-MAP local sjökort

Availability: I lager

774,00 kr

Papperssjökort kan korrigeras på ett enkelt sätt av vem som helst som har en penna och tillgång till Underrättelser för sjöfarande (Ufs) eller till data i olika lokala båtskrifter. Ett gammalt [pappers] sjökort kan ändras och uppdateras genom åren tills det slutligen faller i bitar och kommer ur bruk. Detta gäller inte elektroniska sjökort – du ser vad du köper, tills du köper ett annat kort. Om du har haft ett kort för mer än två år, är det nog dags att uppdatera... Och tro inte att de årsvisa förändringarna är obetydliga: enligt C-Maps talesman innebär en typisk uppdatering av en karta med stora täckningsområden uppemot 3000 förändringar. 


UPPDATERING innebär att ett sjökort görs aktuell inom samma prisklass och teknologi. C-Map / Jeppesen Marine uppdaterar sina sjökortsbibliotek två eller tre ganger om året genom att införa de senaste officiella förändringar som utfärdats av hydrografiska byråer.
OBS: med varje uppdatering ökar versionsnumret med en. C-Map / Jeppesens Marines officiella ståndpunkt är att ett sjökort blir föråldrat när det är två versioner gammalt.   


Har du ett föråldrat C-Map by Jeppesen sjökort på ditt plug&play kort? Vill du ha den senaste versionen av ditt C-Map by Jeppesen sjökort? Du bör uppdatera det! 


Om du är osäker på om din C-Map by Jeppesen sjökort är i behov av uppdatering, vänligen kontakta oss på  info@maritim-elektronik.se och vår kundtjänst hjälper dig gärna. 

Ytterligare information

Ytterligare information

Subtitle Inte tillgängligt
Brand Inte tillgängligt
Kategori Inte tillgängligt